Bleckmann en Modexpress ruilen van Duitse partner

ROTTERDAM – De samenwerking tussen de Duitse expediteur Hamacher en confectievervoerder Bleckmann is na dertig jaar beeindigd. De vervoerders reden elkaar in Europa teveel in de wielen. Hamacher kiest nu de derde Nederlandse confectievervoerder, Modexpress, als Nederlandse partner. Tussen de laatste en de Duitse vervoerdersgroep Deutsche Textil Logistik (DTL) is het partnership ook opgezegd. Voortaan zullen DTL en Bleckmann samenwerken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bleckmann en Modexpress ruilen van Duitse partner | NT

Bleckmann en Modexpress ruilen van Duitse partner

ROTTERDAM – De samenwerking tussen de Duitse expediteur Hamacher en confectievervoerder Bleckmann is na dertig jaar beeindigd. De vervoerders reden elkaar in Europa teveel in de wielen. Hamacher kiest nu de derde Nederlandse confectievervoerder, Modexpress, als Nederlandse partner. Tussen de laatste en de Duitse vervoerdersgroep Deutsche Textil Logistik (DTL) is het partnership ook opgezegd. Voortaan zullen DTL en Bleckmann samenwerken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu