Ro/ro-dienst op de Donau

ROTTERDAM – De Bayerische Lloyd (BL) gaat, in samenwerking met Hungarocamion, een Ro/Ro-dienst opzetten naar Hongarije onder naam ldus garolloyd. Als alles goed verloopt start de dienst in december. BL onderhoudt met de Bulgaarse wegvervoerder So-Mat al geruime tijd een dienst op de Bulgaarse haven Vidin. De dienst op Boedapest begint in Passau/Schalding en zal behalve Boedapest waarschijnlijk Esztergom gaan bedienen. Er zullen drie schepen in de dienst gaan varen,

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Ro/ro-dienst op de Donau | NT

Ro/ro-dienst op de Donau

ROTTERDAM – De Bayerische Lloyd (BL) gaat, in samenwerking met Hungarocamion, een Ro/Ro-dienst opzetten naar Hongarije onder naam ldus garolloyd. Als alles goed verloopt start de dienst in december. BL onderhoudt met de Bulgaarse wegvervoerder So-Mat al geruime tijd een dienst op de Bulgaarse haven Vidin. De dienst op Boedapest begint in Passau/Schalding en zal behalve Boedapest waarschijnlijk Esztergom gaan bedienen. Er zullen drie schepen in de dienst gaan varen,

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement