Britse zwarte lijst wanbetalers

LONDEN – Ook de Britse expediteursorganisatie BIFA heeft haar leden gevraagd om de slechte betalers onder de verladers aan te wijzen. In een brief aan de leden heeft de BIFA verzocht een lijst op te stellen van klanten die regelmatig te laat hun rekening betalen. Met deze maatregel wil de organisatie een einde maken aan een van de grote problemen binnen de eigen branche: de slechte betalingsmoraal. De Britse organisatie volgt met de nieuwe maatregel de NVVL, die eerder een meld

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Britse zwarte lijst wanbetalers | NT

Britse zwarte lijst wanbetalers

LONDEN – Ook de Britse expediteursorganisatie BIFA heeft haar leden gevraagd om de slechte betalers onder de verladers aan te wijzen. In een brief aan de leden heeft de BIFA verzocht een lijst op te stellen van klanten die regelmatig te laat hun rekening betalen. Met deze maatregel wil de organisatie een einde maken aan een van de grote problemen binnen de eigen branche: de slechte betalingsmoraal. De Britse organisatie volgt met de nieuwe maatregel de NVVL, die eerder een meld

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement