Mercedes handelt in gebruikte trucks

LUDWIGSFELDE – Mercedes-Benz construeert een netwerk van centra in West- en Oost-Europa waar gebruikte vrachtwagens van alle merken worden verhandeld. Onlangs werd een groot centrum geopend in het Oostduitse Ludwigsfelde nabij Berlijn. Vorig jaar werd in Nijkerk een Truck Occasion Centrum geopend, en al langer is Mercedes in Dordrecht actief met een ‘retail-outlet’ voor de Rotterdamse regio. Mercedes-Benz blijft in Ludwigsfelde ook lichte bedrijfswagens bouwen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Mercedes handelt in gebruikte trucks | NT

Mercedes handelt in gebruikte trucks

LUDWIGSFELDE – Mercedes-Benz construeert een netwerk van centra in West- en Oost-Europa waar gebruikte vrachtwagens van alle merken worden verhandeld. Onlangs werd een groot centrum geopend in het Oostduitse Ludwigsfelde nabij Berlijn. Vorig jaar werd in Nijkerk een Truck Occasion Centrum geopend, en al langer is Mercedes in Dordrecht actief met een ‘retail-outlet’ voor de Rotterdamse regio. Mercedes-Benz blijft in Ludwigsfelde ook lichte bedrijfswagens bouwen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen