Staking door nieuw voorstel afgewend; MTW gaat controle toch afstoten

ROTTERDAM – Het Rotterdamse stuwadoorsbedrijf Multi-Terminals Waalhaven (MTW) zet het afstoten van haar controle-afdeling aan het bedrijf Transtally door. Het personeel hoeft echter niet mee over, zoals de directie eerder wilde, maar kan kiezen voor een aantal regelingen. Door het element van vrijwilligheid in te bouwen, wordt een stakingsactie vandaag voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Staking door nieuw voorstel afgewend; MTW gaat controle toch afstoten | NT

Staking door nieuw voorstel afgewend; MTW gaat controle toch afstoten

ROTTERDAM – Het Rotterdamse stuwadoorsbedrijf Multi-Terminals Waalhaven (MTW) zet het afstoten van haar controle-afdeling aan het bedrijf Transtally door. Het personeel hoeft echter niet mee over, zoals de directie eerder wilde, maar kan kiezen voor een aantal regelingen. Door het element van vrijwilligheid in te bouwen, wordt een stakingsactie vandaag voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding