Agenten Brucargo vinden BCS te duur

BRUSSEL – De aansluitingskosten op Brucargo Community System (BCS) van 150.000 frank blijken vele kandidaten, vooral expediteurs, nog steeds af te schrikken. Tot nu toe hebben zich slechts een vijftiental agenten laten aansluiten. BCS kan echter pas een succes worden als alle betrokken partijen het samen eens worden over de voordelen van het systeem. Dat bleek op het debat ‘Edi en BCS in luchtvracht: Noodzaak of Luxe ? ‘ Op dit ogenblik zit iedereen op Brucargo nog te wachten t

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Agenten Brucargo vinden BCS te duur | NT

Agenten Brucargo vinden BCS te duur

BRUSSEL – De aansluitingskosten op Brucargo Community System (BCS) van 150.000 frank blijken vele kandidaten, vooral expediteurs, nog steeds af te schrikken. Tot nu toe hebben zich slechts een vijftiental agenten laten aansluiten. BCS kan echter pas een succes worden als alle betrokken partijen het samen eens worden over de voordelen van het systeem. Dat bleek op het debat ‘Edi en BCS in luchtvracht: Noodzaak of Luxe ? ‘ Op dit ogenblik zit iedereen op Brucargo nog te wachten t

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen