Beysen: Versnel werkzaamheden viaduct Wilrijk

ANTWERPEN – Ward Beysen, voorzitter van de commissie openbare werken en vervoer van de Vlaamse raad, heeft minister van openbare werken T. Kelchtermans gevraagd een snellere uitvoering te gelasten van de werken aan het viaduct van de A12 in Wilrijk. Volgens plan zullen deze werken nog duren tot in oktober. Dagelijks zorgen ze voor ellenlange files waardoor het anders reeds moeilijke verkeer in de Antwerpse regio nog meer in het gedrang wordt gebracht. Beysen vindt het bovendien

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Beysen: Versnel werkzaamheden viaduct Wilrijk | NT

Beysen: Versnel werkzaamheden viaduct Wilrijk

ANTWERPEN – Ward Beysen, voorzitter van de commissie openbare werken en vervoer van de Vlaamse raad, heeft minister van openbare werken T. Kelchtermans gevraagd een snellere uitvoering te gelasten van de werken aan het viaduct van de A12 in Wilrijk. Volgens plan zullen deze werken nog duren tot in oktober. Dagelijks zorgen ze voor ellenlange files waardoor het anders reeds moeilijke verkeer in de Antwerpse regio nog meer in het gedrang wordt gebracht. Beysen vindt het bovendien

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen