Meer containers voor Transfracht

ROTTERDAM – Transfracht boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een groei van het aantal behandelde containers van 8,5 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 1993. In totaal vervoerde de gecombineerd-vervoermaatschappij 221 duizend containers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Meer containers voor Transfracht | NT

Meer containers voor Transfracht

ROTTERDAM – Transfracht boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een groei van het aantal behandelde containers van 8,5 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van 1993. In totaal vervoerde de gecombineerd-vervoermaatschappij 221 duizend containers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen