Logisoft’ nieuw trefpunt voor logistieke software

ROTTERDAM – De vakbeurs Logistica, die in november in Utrecht wordt gehouden, wordt uitgebreid met de Logisoft. Dat is een themapresentatie van logistieke software, die tot stand is gekomen op initiatief van Logistiek Signaal. Dat meldt dit vakblad in zijn vandaag verschenen mei- nummer. Op de Logisoft is een keur van distributie- en andere logistieke programmatuur te zien.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Logisoft’ nieuw trefpunt voor logistieke software | NT

Logisoft’ nieuw trefpunt voor logistieke software

ROTTERDAM – De vakbeurs Logistica, die in november in Utrecht wordt gehouden, wordt uitgebreid met de Logisoft. Dat is een themapresentatie van logistieke software, die tot stand is gekomen op initiatief van Logistiek Signaal. Dat meldt dit vakblad in zijn vandaag verschenen mei- nummer. Op de Logisoft is een keur van distributie- en andere logistieke programmatuur te zien.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen