Aandeelhouders dagen top APC voor rechter

ROTTERDAM – Aandeelhouders van American President Lines (APL) hebben een rechtszaak aangespannen tegen zes topmensen van de moedermaatschappij van APL: American President Company. Volgens hen heeft het rederij- bestuur in de periode van 7 oktober 1993 tot 30 maart 1994 beursgevoelige informatie achtergehouden, waardoor zij aandelen tegen te hoge prijzen hebben gekocht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Aandeelhouders dagen top APC voor rechter | NT

Aandeelhouders dagen top APC voor rechter

ROTTERDAM – Aandeelhouders van American President Lines (APL) hebben een rechtszaak aangespannen tegen zes topmensen van de moedermaatschappij van APL: American President Company. Volgens hen heeft het rederij- bestuur in de periode van 7 oktober 1993 tot 30 maart 1994 beursgevoelige informatie achtergehouden, waardoor zij aandelen tegen te hoge prijzen hebben gekocht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding