GDEW kiest vermoedelijk voor luchthaven Keulen

KEULEN – De luchthaven van Keulen, Koln/Bonn onderhandelt met GD Express Worldwide (GDEW) over de bouw van een nieuwe Europese hub van de integrator op het luchthaventerrein. Dat bevestigt general manager Operations Hartmut Wlodarczyk van Koln/Bonn. De nieuwe terminal, die ongeveer 10.000 vierkante meter zal beslaan en twee etages gaat tellen, moet de huidige faciliteit van GD Express op de luchthaven vervangen. De sorteer- en overslagloods die GD Express op dit moment gebruikt

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

GDEW kiest vermoedelijk voor luchthaven Keulen | NT

GDEW kiest vermoedelijk voor luchthaven Keulen

KEULEN – De luchthaven van Keulen, Koln/Bonn onderhandelt met GD Express Worldwide (GDEW) over de bouw van een nieuwe Europese hub van de integrator op het luchthaventerrein. Dat bevestigt general manager Operations Hartmut Wlodarczyk van Koln/Bonn. De nieuwe terminal, die ongeveer 10.000 vierkante meter zal beslaan en twee etages gaat tellen, moet de huidige faciliteit van GD Express op de luchthaven vervangen. De sorteer- en overslagloods die GD Express op dit moment gebruikt

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen