Samenwerking Zim/Sinotrans

ANTWERPEN – De Israelische rederij ZIM en de Chinese rederij Sinotrans gaan samenwerken in de trade tussen Israel en het Verre Oosten. De twee partners zullen onder de naam Sino-Zim een tiendaagse afvaart bieden en schakelen daarvoor negen schepen van 1.200 teu.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Samenwerking Zim/Sinotrans | NT

Samenwerking Zim/Sinotrans

ANTWERPEN – De Israelische rederij ZIM en de Chinese rederij Sinotrans gaan samenwerken in de trade tussen Israel en het Verre Oosten. De twee partners zullen onder de naam Sino-Zim een tiendaagse afvaart bieden en schakelen daarvoor negen schepen van 1.200 teu.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen