Verkoop Antwerp Shiprepair aan Damen bijna rond

GORINCHEM – De overname van de reparatiewerf Antwerp Shiprepair door Damen Shipyards in Gorinchem is vrijwel rond. Directeur De Groot van Damen verwacht dat over een week of twee de besprekingen kunnen worden afgerond, zo heeft hij maandag meegedeeld. Van belang is in ieder geval dat Damen in grote lijnen overeenstemming heeft met de Belgische vakbonden over de afslanking van Antwerp Shiprepair tot ongeveer tweehonderd werknemers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Verkoop Antwerp Shiprepair aan Damen bijna rond | NT

Verkoop Antwerp Shiprepair aan Damen bijna rond

GORINCHEM – De overname van de reparatiewerf Antwerp Shiprepair door Damen Shipyards in Gorinchem is vrijwel rond. Directeur De Groot van Damen verwacht dat over een week of twee de besprekingen kunnen worden afgerond, zo heeft hij maandag meegedeeld. Van belang is in ieder geval dat Damen in grote lijnen overeenstemming heeft met de Belgische vakbonden over de afslanking van Antwerp Shiprepair tot ongeveer tweehonderd werknemers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen