Air Cargo of Egypt begint vrachtdiensten Oostende

SCHIPHOL – Air Cargo of Egypt is begonnen met geregelde vrachtvluchten op Oostende. Het gaat om vijf vrachtvluchten per week met een DC8F. Dit toestel heeft de maatschappij geleast van het Britse MK Cargo voor een jaar, aldus directeur Steve Dando van Raeford Aviation, de Europese gsa van Air Cargo Egypt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Air Cargo of Egypt begint vrachtdiensten Oostende | NT

Air Cargo of Egypt begint vrachtdiensten Oostende

SCHIPHOL – Air Cargo of Egypt is begonnen met geregelde vrachtvluchten op Oostende. Het gaat om vijf vrachtvluchten per week met een DC8F. Dit toestel heeft de maatschappij geleast van het Britse MK Cargo voor een jaar, aldus directeur Steve Dando van Raeford Aviation, de Europese gsa van Air Cargo Egypt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen