Jet Services naar Marseille

MARSEILLE – Het Franse expresbedrijf Jet Services overweegt internationale operaties te starten op de luchthaven van Marseille. Op deze grootste regionale luchthaven in Frankrijk bouwt Jet Services aan een nieuwe faciliteit, die moet uitgroeien tot de internationale hub. Voorts wil Jet Services vanuit de Zuidfranse stad de activiteiten in Zuid-Europa verder ontplooien. Vast staat inmiddels dat Jet Services een BAe-146 inzet op de route Parijs-Marseille. De vlucht zal twee keer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Jet Services naar Marseille | NT

Jet Services naar Marseille

MARSEILLE – Het Franse expresbedrijf Jet Services overweegt internationale operaties te starten op de luchthaven van Marseille. Op deze grootste regionale luchthaven in Frankrijk bouwt Jet Services aan een nieuwe faciliteit, die moet uitgroeien tot de internationale hub. Voorts wil Jet Services vanuit de Zuidfranse stad de activiteiten in Zuid-Europa verder ontplooien. Vast staat inmiddels dat Jet Services een BAe-146 inzet op de route Parijs-Marseille. De vlucht zal twee keer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding