Belangstelling voor Suezkanaal taant

Deze keer aandacht voor de diep in de problemen ztteende Kanaaltunnel en de moeilijkheden met het Suezkanaal. De vaart door het Suezkanaal wordt voor veel reders kennelijk te duur, zodat steeds minder schepen er gebruik van maken. Verder: de wederopleving van de Duitse spoorwegen, een goedkope RoadRailer en de ‘verhuizing’ van een spoorwegbedrijf van Newfoundland naar Chili. En tenslotte geruchten over een fusie van Honda en Mitsubishi.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Belangstelling voor Suezkanaal taant | NT

Belangstelling voor Suezkanaal taant

Deze keer aandacht voor de diep in de problemen ztteende Kanaaltunnel en de moeilijkheden met het Suezkanaal. De vaart door het Suezkanaal wordt voor veel reders kennelijk te duur, zodat steeds minder schepen er gebruik van maken. Verder: de wederopleving van de Duitse spoorwegen, een goedkope RoadRailer en de ‘verhuizing’ van een spoorwegbedrijf van Newfoundland naar Chili. En tenslotte geruchten over een fusie van Honda en Mitsubishi.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu