TOTALE KOSTEN 2,5 MILJARD GULDEN ; Euro Trade Port: samenspel water, weg en rail

De plannen voor Euro Trade Port Arnhem-Nijmegen – een multimodaal logistiek centrum met een nieuwe haven aan de Waal, een nieuw bedrijvenpark en de nodige infrastructurele werken – zijn uitgekristalliseerd. De plannen zijn zover heen dat nu het bestek kan worden gemaakt met daarin de financiele en bouwkundige verfijningen. De financiering van de volgende fase is rond. Zo ook de planologische basis. Er moet nog wel een milieu-effect-rapportage worden gemaakt, en de bevindingen d

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

TOTALE KOSTEN 2,5 MILJARD GULDEN ; Euro Trade Port: samenspel water, weg en rail | NT

TOTALE KOSTEN 2,5 MILJARD GULDEN ; Euro Trade Port: samenspel water, weg en rail

De plannen voor Euro Trade Port Arnhem-Nijmegen – een multimodaal logistiek centrum met een nieuwe haven aan de Waal, een nieuw bedrijvenpark en de nodige infrastructurele werken – zijn uitgekristalliseerd. De plannen zijn zover heen dat nu het bestek kan worden gemaakt met daarin de financiele en bouwkundige verfijningen. De financiering van de volgende fase is rond. Zo ook de planologische basis. Er moet nog wel een milieu-effect-rapportage worden gemaakt, en de bevindingen d

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu