Rotterdam Tank Transport steeds meer integrale dienstverlener

De wereld verandert en RTT verandert mee. Vanouds tankvervoerder is het bedrijf uitgegroeid tot logistieke dienstverlener in de chemie, zowel bulk als chemische halffabrikaten en eindprodukten, droog, vloeibaar en gasvormig. Er doet zich in de chemie een soortgelijke ontwikkeling voor als in andere logistieke sectoren, zo zegt Wout van Neuren, managing director van RTT. ,,Grote en middelgrote klanten besteden hun logistiek steeds meer uit. Men heeft zelf ook geen mensen meer. W

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rotterdam Tank Transport steeds meer integrale dienstverlener | NT

Rotterdam Tank Transport steeds meer integrale dienstverlener

De wereld verandert en RTT verandert mee. Vanouds tankvervoerder is het bedrijf uitgegroeid tot logistieke dienstverlener in de chemie, zowel bulk als chemische halffabrikaten en eindprodukten, droog, vloeibaar en gasvormig. Er doet zich in de chemie een soortgelijke ontwikkeling voor als in andere logistieke sectoren, zo zegt Wout van Neuren, managing director van RTT. ,,Grote en middelgrote klanten besteden hun logistiek steeds meer uit. Men heeft zelf ook geen mensen meer. W

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu