Rotterdamse Vraagstukken: investeren in voorzieningen of in een cultuuromslag?

In een steeds complexer wordende omgeving neemt de eenduidigheid der dingen af. Beslissingen worden als keuzeprobleem ingewikkelder; met een verhoogde kans op dilemma’s. Het optekenen van die vraagstellingen met betrekking tot een geselecteerd aantal onderwerpen levert de substantie van de navolgende artikelenserie. Meer dan eens begeven we ons daarmee in tweestromenland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rotterdamse Vraagstukken: investeren in voorzieningen of in een cultuuromslag? | NT

Rotterdamse Vraagstukken: investeren in voorzieningen of in een cultuuromslag?

In een steeds complexer wordende omgeving neemt de eenduidigheid der dingen af. Beslissingen worden als keuzeprobleem ingewikkelder; met een verhoogde kans op dilemma’s. Het optekenen van die vraagstellingen met betrekking tot een geselecteerd aantal onderwerpen levert de substantie van de navolgende artikelenserie. Meer dan eens begeven we ons daarmee in tweestromenland.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu