Nieuwe Zwitserse verkeersminister

BERN – Zwitserland krijgt een nieuwe minister van Verkeer: de sociaaldemocraat Moritz Leuenberger. De huidige minister Adolf Ogi wordt minister van Defensie. Zwitserland is bezig zijn ministeries te reorganiseren omdat minister Otto Stich (Financien) zijn functie om gezondheidsredenen neerlegt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe Zwitserse verkeersminister | NT

Nieuwe Zwitserse verkeersminister

BERN – Zwitserland krijgt een nieuwe minister van Verkeer: de sociaaldemocraat Moritz Leuenberger. De huidige minister Adolf Ogi wordt minister van Defensie. Zwitserland is bezig zijn ministeries te reorganiseren omdat minister Otto Stich (Financien) zijn functie om gezondheidsredenen neerlegt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu