Haven Liverpool weer op sterkte

ROTTERDAM – In de haven van Liverpool is het aantal havenarbeiders weer op sterkte. Na een officieuse staking negen weken geleden werden zo’n 150 havenarbieders ontslagen. Het bedrijf Drake Ports and Distribution Services werd aangesteld om nieuwe mensen te werven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Haven Liverpool weer op sterkte | NT

Haven Liverpool weer op sterkte

ROTTERDAM – In de haven van Liverpool is het aantal havenarbeiders weer op sterkte. Na een officieuse staking negen weken geleden werden zo’n 150 havenarbieders ontslagen. Het bedrijf Drake Ports and Distribution Services werd aangesteld om nieuwe mensen te werven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu