INDIA: ; Grillig proces liberalisatie blijft doorgaan

De hervormingen in India gaan niet naar wens en eigenlijk ook weer wel. India is nu zo’n jaar of tien bezig met het terugdringen van de overheid in de economie, met liberalisering en privatisering. Gerekend naar de resultaten is men nog niet ver opgeschoten. Het proces gaat echter wel door. Zij het met een eigen dynamiek.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

INDIA: ; Grillig proces liberalisatie blijft doorgaan | NT

INDIA: ; Grillig proces liberalisatie blijft doorgaan

De hervormingen in India gaan niet naar wens en eigenlijk ook weer wel. India is nu zo’n jaar of tien bezig met het terugdringen van de overheid in de economie, met liberalisering en privatisering. Gerekend naar de resultaten is men nog niet ver opgeschoten. Het proces gaat echter wel door. Zij het met een eigen dynamiek.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu