Nederland snelste groeier in goederenvervoer per spoor

Brussel | In geen enkel Europees land is het spoorgoederenverkeer sedert 1990 zo snel gegroeid als in Nederland. Over genoemde periode noteert Eurostat in zijn studie ‘Trends in Rail Transport’ een 54 procent toename in Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nederland snelste groeier in goederenvervoer per spoor | NT

Nederland snelste groeier in goederenvervoer per spoor

Brussel | In geen enkel Europees land is het spoorgoederenverkeer sedert 1990 zo snel gegroeid als in Nederland. Over genoemde periode noteert Eurostat in zijn studie ‘Trends in Rail Transport’ een 54 procent toename in Nederland.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen