Vrachtpositie Schiphol afhankelijk van Verre Oosten

Schiphol heeft in 2004, met een tonnage van ruim 1,4 miljoen ton, alle vrachtrecords gebroken De luchthaven blijft met de toename van 8,8 procent stevig in de top 3 staan, achter Frankfurt en Parijs Charles de Gaulle. Toch moet Schiphol volgens luchtvrachtconsulent Ton Jansen op zijn tellen passen want de positie in de top 5 van Europa is verslechterd met twee tienden van een procent.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vrachtpositie Schiphol afhankelijk van Verre Oosten | NT

Vrachtpositie Schiphol afhankelijk van Verre Oosten

Schiphol heeft in 2004, met een tonnage van ruim 1,4 miljoen ton, alle vrachtrecords gebroken De luchthaven blijft met de toename van 8,8 procent stevig in de top 3 staan, achter Frankfurt en Parijs Charles de Gaulle. Toch moet Schiphol volgens luchtvrachtconsulent Ton Jansen op zijn tellen passen want de positie in de top 5 van Europa is verslechterd met twee tienden van een procent.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding