Geest en Samskip: een ‘mooi verhaal’

Het Nederlandse Geest North Sea Line gaat over in de IJslandse handen van rederij Samskip. Met ruim twintig schepen en een gezamenlijke capaciteit van een kleine 8.000 teu ontstaat de grootste containerrederij in de Europese kustvaart. Directeur Wout Pronk van Geest gaat de gecombineerde shortsea-operaties leiden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Geest en Samskip: een ‘mooi verhaal’ | NT

Geest en Samskip: een ‘mooi verhaal’

Het Nederlandse Geest North Sea Line gaat over in de IJslandse handen van rederij Samskip. Met ruim twintig schepen en een gezamenlijke capaciteit van een kleine 8.000 teu ontstaat de grootste containerrederij in de Europese kustvaart. Directeur Wout Pronk van Geest gaat de gecombineerde shortsea-operaties leiden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen