Hanjin via Cosco naar Xiamen

Xiamen | De Zuid-Koreaanse rederij Hanjin is van plan de aanloop van Xiamen in de rotatie van zijn China Europe Express (CEX) te schrappen. Die Chinese haven kan dan worden bediend via de nieuwe CEU2-loop van de Chinese partner Cosco.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Hanjin via Cosco naar Xiamen | NT

Hanjin via Cosco naar Xiamen

Xiamen | De Zuid-Koreaanse rederij Hanjin is van plan de aanloop van Xiamen in de rotatie van zijn China Europe Express (CEX) te schrappen. Die Chinese haven kan dan worden bediend via de nieuwe CEU2-loop van de Chinese partner Cosco.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding