‘Verdubbeling vervoer op Oost-Europa’

Rijswijk | Het goederenvervoer tussen West- en Oost-Europa zal tot 2020 zowat verdubbelen tot 368 miljoen ton. Het aandeel van het wegvervoer zal in deze goederenstromen tussen westen en oosten toenemen ten koste van vooral het spoorvervoer. De kustvaart zal zijn aandeel niet merkbaar vergroten, maar moet eerder rekening houden met een lichte daling.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Verdubbeling vervoer op Oost-Europa’ | NT

‘Verdubbeling vervoer op Oost-Europa’

Rijswijk | Het goederenvervoer tussen West- en Oost-Europa zal tot 2020 zowat verdubbelen tot 368 miljoen ton. Het aandeel van het wegvervoer zal in deze goederenstromen tussen westen en oosten toenemen ten koste van vooral het spoorvervoer. De kustvaart zal zijn aandeel niet merkbaar vergroten, maar moet eerder rekening houden met een lichte daling.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen