Winnaars en verliezers op Atlantic

Antwerpen | Niet alle reders hebben vorig jaar evenveel kunnen profiteren van de volumegroei op de North en South Atlantic. Uit het ‘Piers US Global Container Report’ blijkt dat MSC in 2004 de grootste groei kende. Marktleiders blijven Maersk Sealand enHapag-Lloyd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Winnaars en verliezers op Atlantic | NT

Winnaars en verliezers op Atlantic

Antwerpen | Niet alle reders hebben vorig jaar evenveel kunnen profiteren van de volumegroei op de North en South Atlantic. Uit het ‘Piers US Global Container Report’ blijkt dat MSC in 2004 de grootste groei kende. Marktleiders blijven Maersk Sealand enHapag-Lloyd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen