EP en ministers oneens over uitstel tachograaf

Brussel | Het blijft voorlopig onzeker of het uitstel van de invoering van de digitale tachograaf tot augustus 2006 werkelijk doorgaat. Het Europees Parlement (EP) moet daarover gaan touwtrekken met de Ministerraad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

EP en ministers oneens over uitstel tachograaf | NT

EP en ministers oneens over uitstel tachograaf

Brussel | Het blijft voorlopig onzeker of het uitstel van de invoering van de digitale tachograaf tot augustus 2006 werkelijk doorgaat. Het Europees Parlement (EP) moet daarover gaan touwtrekken met de Ministerraad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding