Incasso blijkt steeds vaker nodig

‘Oefen uw chauffeur in het correct afwikkelen van de administratie, zorg dat uw vordering niet verjaart en geef de zaak tijdig uit handen als een betaling uitblijft’. Drie adviezen van European Credit Control aan transportbedrijven, nu blijkt dat de betalingsachterstanden in Europa steeds groter worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Incasso blijkt steeds vaker nodig | NT

Incasso blijkt steeds vaker nodig

‘Oefen uw chauffeur in het correct afwikkelen van de administratie, zorg dat uw vordering niet verjaart en geef de zaak tijdig uit handen als een betaling uitblijft’. Drie adviezen van European Credit Control aan transportbedrijven, nu blijkt dat de betalingsachterstanden in Europa steeds groter worden.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding