Over de grens gaat alles anders

Wie zaken wil doen met buitenlandse klanten, doet er goed aan zich van tevoren te verdiepen in het rechtssysteem van het land waar die klant is gevestigd. Dat helpt bij betalingsproblemen. Neem Duitsland, daar beschermt de wet vooral de debiteur. Dat heeft grote gevolgen, weet Peter W. Strick, Rechtsanwalt te Kleve.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Over de grens gaat alles anders | NT

Over de grens gaat alles anders

Wie zaken wil doen met buitenlandse klanten, doet er goed aan zich van tevoren te verdiepen in het rechtssysteem van het land waar die klant is gevestigd. Dat helpt bij betalingsproblemen. Neem Duitsland, daar beschermt de wet vooral de debiteur. Dat heeft grote gevolgen, weet Peter W. Strick, Rechtsanwalt te Kleve.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding