‘Met onze zonnepanelen voor schepen geen walstroom nodig’

interview

Startup Wattlab wil met zonnepanelen op binnenvaartschepen een bijdrage leveren aan een duurzamere sector. Behalve milieuvriendelijke energie zijn er andere voordelen: in de zomer geen generator nodig en niet afhankelijk van walstroom, vertelt ceo en medeoprichter Bo Salet. Na de eerste pilot vorig jaar wordt nu de commerciële toepassing uitgerold.

Bo Salet, Wattlab

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Met onze zonnepanelen voor schepen geen walstroom nodig’ | NT

‘Met onze zonnepanelen voor schepen geen walstroom nodig’

interview

Startup Wattlab wil met zonnepanelen op binnenvaartschepen een bijdrage leveren aan een duurzamere sector. Behalve milieuvriendelijke energie zijn er andere voordelen: in de zomer geen generator nodig en niet afhankelijk van walstroom, vertelt ceo en medeoprichter Bo Salet. Na de eerste pilot vorig jaar wordt nu de commerciële toepassing uitgerold.

Bo Salet, Wattlab

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen