Miljoenensubsidie voor Lim­burg­se bin­nen­ha­vens

37,4 miljoen

De Europese Unie stelt een subsidie van 37,4 miljoen euro ter beschikking voor de doorontwikkeling van drie Limburgse binnenhavens. De projecten moeten bijdragen aan het hergebruiken van grondstoffen, aan de modal shift en aan een betere verbinding van het netwerk van Limburgse binnenhavens met de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Foto: haven Roermond, Wirestock Creators / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Miljoenensubsidie voor Lim­burg­se bin­nen­ha­vens | NT

Miljoenensubsidie voor Lim­burg­se bin­nen­ha­vens

37,4 miljoen

De Europese Unie stelt een subsidie van 37,4 miljoen euro ter beschikking voor de doorontwikkeling van drie Limburgse binnenhavens. De projecten moeten bijdragen aan het hergebruiken van grondstoffen, aan de modal shift en aan een betere verbinding van het netwerk van Limburgse binnenhavens met de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Foto: haven Roermond, Wirestock Creators / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu