‘Droogleggen Julianakanaal kost vervoerders Chemelot vier miljoen per dag’

periode stremming 'tussen drie en acht maanden'

Minstens vier miljoen euro per dag kost de drooglegging van het Julianakanaal bij Stein vervoerders over water. Het kanaal is vanwege werkzaamheden drie tot acht maanden gestremd, verwacht Rijkswaterstaat. En dat terwijl bedrijven op industrieterrein Chemelot ‘amper drie tot vijf dagen zonder scheepvaart kunnen zonder dat de bedrijfsvoering kritiek wordt en de continuïteit in gevaar komt’, stelt Branchevereniging European Logistic Center Limburg.

Foto: Chemelot

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Droogleggen Julianakanaal kost vervoerders Chemelot vier miljoen per dag’ | NT

‘Droogleggen Julianakanaal kost vervoerders Chemelot vier miljoen per dag’

periode stremming 'tussen drie en acht maanden'

Minstens vier miljoen euro per dag kost de drooglegging van het Julianakanaal bij Stein vervoerders over water. Het kanaal is vanwege werkzaamheden drie tot acht maanden gestremd, verwacht Rijkswaterstaat. En dat terwijl bedrijven op industrieterrein Chemelot ‘amper drie tot vijf dagen zonder scheepvaart kunnen zonder dat de bedrijfsvoering kritiek wordt en de continuïteit in gevaar komt’, stelt Branchevereniging European Logistic Center Limburg.

Foto: Chemelot

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu