CCR: ‘Binnenvaart nu in recessie, vanaf 2024 weer groei’

meer staal en agri in 2024

2022 gaat voor de binnenvaart de boeken in als het jaar van een ‘economische recessie van het vrachtvoer’. Dat stelt de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) in het jaarverslag over 2022. In 2023 zullen de cijfers niet veel verbetering laten zien, verwacht de CCR. Groei komt er pas weer vanaf 2024.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CCR: ‘Binnenvaart nu in recessie, vanaf 2024 weer groei’ | NT

CCR: ‘Binnenvaart nu in recessie, vanaf 2024 weer groei’

meer staal en agri in 2024

2022 gaat voor de binnenvaart de boeken in als het jaar van een ‘economische recessie van het vrachtvoer’. Dat stelt de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) in het jaarverslag over 2022. In 2023 zullen de cijfers niet veel verbetering laten zien, verwacht de CCR. Groei komt er pas weer vanaf 2024.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu