Wat je van ver haalt, smaakt naar meer

Van alle reeferlading die over de wereldbol wordt verscheept, belandt 38% in West-Europa.

Vlees, vis, gevogelte, groente, fruit en tegenwoordig ook bloemen worden over vele duizenden kilometers naar hier aangevoerd om in de mond van de consument te verdwijnen. De bloemen natuurlijk niet, die komen op de salontafel te staan. We besteden miljarden euro’s aan voedsel dat van steeds verder moet komen, in steeds grotere variëteit, van almaar hogere kwaliteit.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Wat je van ver haalt, smaakt naar meer | NT

Wat je van ver haalt, smaakt naar meer

Van alle reeferlading die over de wereldbol wordt verscheept, belandt 38% in West-Europa.

Vlees, vis, gevogelte, groente, fruit en tegenwoordig ook bloemen worden over vele duizenden kilometers naar hier aangevoerd om in de mond van de consument te verdwijnen. De bloemen natuurlijk niet, die komen op de salontafel te staan. We besteden miljarden euro’s aan voedsel dat van steeds verder moet komen, in steeds grotere variëteit, van almaar hogere kwaliteit.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu