Stilstand is achteruitgang

De zaterdagochtend is het rustpunt in mijn week. Met een dikke stapel weekendkranten aan de eettafel.

Een ideaal moment om mij te laten inspireren door ontwikkelingen en gebeurtenissen buiten de logistiek. Toch valt het mij telkens weer op dat veel berichten wel ergens een raakvlak met logistiek hebben. Niet verwonderlijk, logistiek is immers dienstverlenend aan vrijwel alle sectoren van de economie en daarmee breed vertegenwoordigd in de samenleving.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Stilstand is achteruitgang | NT

Stilstand is achteruitgang

De zaterdagochtend is het rustpunt in mijn week. Met een dikke stapel weekendkranten aan de eettafel.

Een ideaal moment om mij te laten inspireren door ontwikkelingen en gebeurtenissen buiten de logistiek. Toch valt het mij telkens weer op dat veel berichten wel ergens een raakvlak met logistiek hebben. Niet verwonderlijk, logistiek is immers dienstverlenend aan vrijwel alle sectoren van de economie en daarmee breed vertegenwoordigd in de samenleving.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu