Column – Zoethoudertje bij de wekelijkse rusttijd

RAAD & recht

Het Mobility Package blijft een veelbesproken onderwerp. De afgelopen weken ben ik letterlijk en figuurlijk stad en land afgereisd om transporteurs te informeren over wat deze maatregelen voor hun dagelijkse praktijk betekenen. Eén van die aspecten laat ik vandaag de revue passeren: De wekelijkse rust.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Column – Zoethoudertje bij de wekelijkse rusttijd | NT

Column – Zoethoudertje bij de wekelijkse rusttijd

RAAD & recht

Het Mobility Package blijft een veelbesproken onderwerp. De afgelopen weken ben ik letterlijk en figuurlijk stad en land afgereisd om transporteurs te informeren over wat deze maatregelen voor hun dagelijkse praktijk betekenen. Eén van die aspecten laat ik vandaag de revue passeren: De wekelijkse rust.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu