Column – EU-arrest met staartje over Duitse Maut

RAAD & recht

Mijn oog viel op het bericht, dat bij het Duitse ministerie van Verkeer lichtelijk paniek is uitgebroken vanwege het arrest van het Europese Gerechtshof over de wijze van berekening van de toltarieven op de trans-Europese snelwegen in Duitsland. Het arrest zou weleens tot forse claims kunnen leiden, zo vreest het Duitse ministerie van Verkeer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Column – EU-arrest met staartje over Duitse Maut | NT

Column – EU-arrest met staartje over Duitse Maut

RAAD & recht

Mijn oog viel op het bericht, dat bij het Duitse ministerie van Verkeer lichtelijk paniek is uitgebroken vanwege het arrest van het Europese Gerechtshof over de wijze van berekening van de toltarieven op de trans-Europese snelwegen in Duitsland. Het arrest zou weleens tot forse claims kunnen leiden, zo vreest het Duitse ministerie van Verkeer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding