Boosmakende doos (Column)

Column

Ik heb het idee dat Pluvius deze herfst wel af zal rekenen met het laagwaterprobleem – terwijl ik deze column zit te schrijven heeft hij de hemelsluizen in elk geval wagenwijd opengezet – maar zo makkelijk gaan we er waarschijnlijk niet met al onze problemen vanaf komen. Pluvius’ chaotische collega Eris, de Romeinse godin van de twist en de tweedracht, lijkt nog lang niet klaar met haar malicieuze missie om onrust onder de aardelingen te stoken.

distributiecentrum
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Boosmakende doos (Column) | NT

Boosmakende doos (Column)

Column

Ik heb het idee dat Pluvius deze herfst wel af zal rekenen met het laagwaterprobleem – terwijl ik deze column zit te schrijven heeft hij de hemelsluizen in elk geval wagenwijd opengezet – maar zo makkelijk gaan we er waarschijnlijk niet met al onze problemen vanaf komen. Pluvius’ chaotische collega Eris, de Romeinse godin van de twist en de tweedracht, lijkt nog lang niet klaar met haar malicieuze missie om onrust onder de aardelingen te stoken.

distributiecentrum
Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu