Varend museumstuk is ouder dan een zebra!

Column

Wat is het oudste nog actieve schip ter wereld? Container Trades Statistics (CTS), een Britse leverancier van data over de internationale containerscheepvaart, stelde de vraag op LinkedIn, waar het bureau in zijn bijdragen regelmatig strooit met feitjes als: ‘De gemiddelde zeecontainer gaat dertig jaar mee, dezelfde levensverwachting als een zebra!’

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Varend museumstuk is ouder dan een zebra! | NT

Varend museumstuk is ouder dan een zebra!

Column

Wat is het oudste nog actieve schip ter wereld? Container Trades Statistics (CTS), een Britse leverancier van data over de internationale containerscheepvaart, stelde de vraag op LinkedIn, waar het bureau in zijn bijdragen regelmatig strooit met feitjes als: ‘De gemiddelde zeecontainer gaat dertig jaar mee, dezelfde levensverwachting als een zebra!’

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu