Nederlandse baggeraars gaan Britse haven dieper maken

Harwich

Baggeraars Boskalis en Van Oord gaan het toegangskanaal naar de haven van Harwich en de binnenhaven van de Britse plaats verdiepen. Met deze nieuwe klus is 140 miljoen euro gemoeid, die zal worden verdeeld tussen de twee Nederlandse bedrijven.

harwich harbour

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nederlandse baggeraars gaan Britse haven dieper maken | NT

Nederlandse baggeraars gaan Britse haven dieper maken

Harwich

Baggeraars Boskalis en Van Oord gaan het toegangskanaal naar de haven van Harwich en de binnenhaven van de Britse plaats verdiepen. Met deze nieuwe klus is 140 miljoen euro gemoeid, die zal worden verdeeld tussen de twee Nederlandse bedrijven.

harwich harbour

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu