‘Power-to-chemical’ nieuwe heilige graal elektrificering industrie

power-2-X 

Zonder elektrificatie kan de Rotterdamse haven en de bijbehorende industrie niet aan de CO2-doelstellingen voldoen. Hoe daarin stappen gezet kunnen worden, daar houdt onder meer het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) zich mee bezig. Directeur a.i. Peter van Hooft: ‘Wij testen nieuwe Power-2-X technologieën op een industrieel relevante schaal om de energietransitie in de industrie te versnellen.’

Foto: FLIE

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Power-to-chemical’ nieuwe heilige graal elektrificering industrie | NT

‘Power-to-chemical’ nieuwe heilige graal elektrificering industrie

power-2-X 

Zonder elektrificatie kan de Rotterdamse haven en de bijbehorende industrie niet aan de CO2-doelstellingen voldoen. Hoe daarin stappen gezet kunnen worden, daar houdt onder meer het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) zich mee bezig. Directeur a.i. Peter van Hooft: ‘Wij testen nieuwe Power-2-X technologieën op een industrieel relevante schaal om de energietransitie in de industrie te versnellen.’

Foto: FLIE

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu