Belgisch wegvervoer boos over wildgroei Antwerpse tijdsloten

Containertruckers

Belgische transportfederaties zijn verontwaardigd over de werksituatie van wegvervoerders in de haven van Antwerpen. Volgens Febetra, TLV en UPTR lijden de containertruckers onder de wildgroei aan tijdslots op terminals. Ook waarschuwen ze voor een hogere transportprijs als gevolg van extra administratie.

Vrachtwagen met container in haven
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Belgisch wegvervoer boos over wildgroei Antwerpse tijdsloten | NT

Belgisch wegvervoer boos over wildgroei Antwerpse tijdsloten

Containertruckers

Belgische transportfederaties zijn verontwaardigd over de werksituatie van wegvervoerders in de haven van Antwerpen. Volgens Febetra, TLV en UPTR lijden de containertruckers onder de wildgroei aan tijdslots op terminals. Ook waarschuwen ze voor een hogere transportprijs als gevolg van extra administratie.

Vrachtwagen met container in haven
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu