HHLA ziet teleurstellende start van 2023, containeroverslag neemt af

Kwartaalcijfers

Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) kampt met een teleurstellend eerste kwartaal. Het bedrijf sloot het eerste kwartaal af met een bedrijfsresultaat (ebit) van 22,9 miljoen euro. Dat is ruim 57% lager dan in het eerste kwartaal van vorig jaar. Er werden bovendien bijna 19% minder containers overgeslagen op de terminals van HHLA.

Burchardkai Hamburg HHLA
Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

HHLA ziet teleurstellende start van 2023, containeroverslag neemt af | NT

HHLA ziet teleurstellende start van 2023, containeroverslag neemt af

Kwartaalcijfers

Hamburger Hafen und Logistik (HHLA) kampt met een teleurstellend eerste kwartaal. Het bedrijf sloot het eerste kwartaal af met een bedrijfsresultaat (ebit) van 22,9 miljoen euro. Dat is ruim 57% lager dan in het eerste kwartaal van vorig jaar. Er werden bovendien bijna 19% minder containers overgeslagen op de terminals van HHLA.

Burchardkai Hamburg HHLA
Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu