FNV sleept Deliveroo voor de rechter voor contract bezorgers

Cao beroepsgoederenvervoer

Vakbond FNV sleept maaltijdbezorger Deliveroo voor de rechter om een contract voor onbepaalde tijd af te dwingen voor twee zzp-bezorgers. Ook zouden zij achterstallig loon moeten krijgen op basis van de cao voor het beroepsgoederenvervoer. FNV meent dat de bezorgers daar recht op hebben op basis van een uitspraak van de rechter van januari vorig jaar.

deliveroo, bezorger

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

FNV sleept Deliveroo voor de rechter voor contract bezorgers | NT

FNV sleept Deliveroo voor de rechter voor contract bezorgers

Cao beroepsgoederenvervoer

Vakbond FNV sleept maaltijdbezorger Deliveroo voor de rechter om een contract voor onbepaalde tijd af te dwingen voor twee zzp-bezorgers. Ook zouden zij achterstallig loon moeten krijgen op basis van de cao voor het beroepsgoederenvervoer. FNV meent dat de bezorgers daar recht op hebben op basis van een uitspraak van de rechter van januari vorig jaar.

deliveroo, bezorger

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu