Neele-Vat zet Chinees expeditiebedrijf op

Oververhitte containermarkt

De oververhitte containermarkt in China heeft ervoor gezorgd dat het Rotterdamse Neele-Vat Logistics zelf actief is geworden in de Volksrepubliek. Samen met de Duitse partner Dörrenhaus hebben de Rotterdammers vorig jaar in alle stilte het Chinese expeditiebedrijf NVD Asia opgezet om meer controle te krijgen op de afvoer van lading uit China over zee, door de lucht en met het spoor naar Europa. De twee partijen hebben een meerderheidsbelang genomen. De lokale directie bezit de overige aandelen.

Neele-Vat-Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Neele-Vat zet Chinees expeditiebedrijf op | NT

Neele-Vat zet Chinees expeditiebedrijf op

Oververhitte containermarkt

De oververhitte containermarkt in China heeft ervoor gezorgd dat het Rotterdamse Neele-Vat Logistics zelf actief is geworden in de Volksrepubliek. Samen met de Duitse partner Dörrenhaus hebben de Rotterdammers vorig jaar in alle stilte het Chinese expeditiebedrijf NVD Asia opgezet om meer controle te krijgen op de afvoer van lading uit China over zee, door de lucht en met het spoor naar Europa. De twee partijen hebben een meerderheidsbelang genomen. De lokale directie bezit de overige aandelen.

Neele-Vat-Logistics

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu