Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in

Maltacourt Global Logistics

De Janssen Group of Companies neemt de Britse lucht- en zeevrachtexpediteur Maltacourt Global Logistics over. Het is zesde transactie in een jaar voor het Venlose concern, dat zelf eigendom is van private-equityfonds Waterland.

[Venlo, 4 juli 2023] ? Janssen Group of Companies (Janssen), een toonaangevende aanbieder van logistieke oplossingen, kondigt met trots de succesvolle overname aan van Maltacourt Global Logistics (Maltacourt), een zeer gerespecteerde en snelgroeiende speler in de lucht en oceaan expeditiesecto...
Foto: Janssen

‘Deze strategische stap breidt de capaciteiten van Janssen op de Britse markt verder uit en versterkt daarmee de mogelijkheden om klanten te kunnen bedienen’, aldus Janssen in een persbericht. Eerder dit jaar nam het bedrijf ook al de Britse expediteur Norman Global Logistics over.

Maltacourt heeft acht kantoren in het Verenigd Koninkrijk en voert de merken Maltacourt, Mandarin en Extraordinair. Er werken 65 mensen bij het bedrijf.

Maltacourt Global Logistics is de zesde overnameprooi voor Janssen in ruim een jaar. Eerder nam het bedrijf onder meer Rollema, activiteiten van VCK en een logistiek softwareplatform in Hamburg over.

Waterland

Janssen Group of Companies is sinds vorig jaar eigendom van het Nederlandse private-equityhuis Waterland. Dat fonds is goed voor een beleggingsportefeuille van 9 miljard euro. Daartoe behoort sinds 2022 ook de grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck.

Janssen is actief in onder meer warehousing, logistieke diensten, lucht- en zeevrachtexpeditie en (pallet)distributie. Het concern beschikt over 27 kantoren in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Spanje, China en Vietnam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in | NT

Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in

Maltacourt Global Logistics

De Janssen Group of Companies neemt de Britse lucht- en zeevrachtexpediteur Maltacourt Global Logistics over. Het is zesde transactie in een jaar voor het Venlose concern, dat zelf eigendom is van private-equityfonds Waterland.

[Venlo, 4 juli 2023] ? Janssen Group of Companies (Janssen), een toonaangevende aanbieder van logistieke oplossingen, kondigt met trots de succesvolle overname aan van Maltacourt Global Logistics (Maltacourt), een zeer gerespecteerde en snelgroeiende speler in de lucht en oceaan expeditiesecto...
Foto: Janssen

‘Deze strategische stap breidt de capaciteiten van Janssen op de Britse markt verder uit en versterkt daarmee de mogelijkheden om klanten te kunnen bedienen’, aldus Janssen in een persbericht. Eerder dit jaar nam het bedrijf ook al de Britse expediteur Norman Global Logistics over.

Maltacourt heeft acht kantoren in het Verenigd Koninkrijk en voert de merken Maltacourt, Mandarin en Extraordinair. Er werken 65 mensen bij het bedrijf.

Maltacourt Global Logistics is de zesde overnameprooi voor Janssen in ruim een jaar. Eerder nam het bedrijf onder meer Rollema, activiteiten van VCK en een logistiek softwareplatform in Hamburg over.

Waterland

Janssen Group of Companies is sinds vorig jaar eigendom van het Nederlandse private-equityhuis Waterland. Dat fonds is goed voor een beleggingsportefeuille van 9 miljard euro. Daartoe behoort sinds 2022 ook de grote Duitse wegvervoerder Duvenbeck.

Janssen is actief in onder meer warehousing, logistieke diensten, lucht- en zeevrachtexpeditie en (pallet)distributie. Het concern beschikt over 27 kantoren in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Spanje, China en Vietnam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement