Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in

Maltacourt Global Logistics

De Janssen Group of Companies neemt de Britse lucht- en zeevrachtexpediteur Maltacourt Global Logistics over. Het is zesde transactie in een jaar voor het Venlose concern, dat zelf eigendom is van private-equityfonds Waterland.

[Venlo, 4 juli 2023] ? Janssen Group of Companies (Janssen), een toonaangevende aanbieder van logistieke oplossingen, kondigt met trots de succesvolle overname aan van Maltacourt Global Logistics (Maltacourt), een zeer gerespecteerde en snelgroeiende speler in de lucht en oceaan expeditiesecto...
Foto: Janssen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in | NT

Janssen lijft opnieuw een Britse lucht- en zeevrachtexpediteur in

Maltacourt Global Logistics

De Janssen Group of Companies neemt de Britse lucht- en zeevrachtexpediteur Maltacourt Global Logistics over. Het is zesde transactie in een jaar voor het Venlose concern, dat zelf eigendom is van private-equityfonds Waterland.

[Venlo, 4 juli 2023] ? Janssen Group of Companies (Janssen), een toonaangevende aanbieder van logistieke oplossingen, kondigt met trots de succesvolle overname aan van Maltacourt Global Logistics (Maltacourt), een zeer gerespecteerde en snelgroeiende speler in de lucht en oceaan expeditiesecto...
Foto: Janssen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu