ACN waarschuwt voor ‘ongunstige regels’ luchtvracht bij harde brexit

Schiphol

De Nederlandse luchtvrachtsector zal bij een no-deal brexit vanaf 1 januari 2021 worden geconfronteerd met ‘een aantal ongunstige regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO)’ voor het goederenvervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk, waaronder hogere importheffingen.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ACN waarschuwt voor ‘ongunstige regels’ luchtvracht bij harde brexit | NT

ACN waarschuwt voor ‘ongunstige regels’ luchtvracht bij harde brexit

Schiphol

De Nederlandse luchtvrachtsector zal bij een no-deal brexit vanaf 1 januari 2021 worden geconfronteerd met ‘een aantal ongunstige regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO)’ voor het goederenvervoer van en naar het Verenigd Koninkrijk, waaronder hogere importheffingen.

Foto: Schiphol

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu