AirBridgeCargo verplaatst deel vrachtvluchten Hahn naar Schiphol

Bestemmingen

AirBridgeCargo (ABC) heeft recent de drie vrachtvluchten in de week op het Duitse Hahn Airport stopgezet. Twee diensten zijn verplaatst naar Schiphol.

Eén vrachtvlucht is overgeheveld naar Luik Airport, de nieuwe Europese hub van de Russische vrachtvervoerder. Het vertrek van Hahn Airport heeft te maken met ‘onvoldoende investeringen in de dienstverlening en personeel’ door de luchthaven, stelt ABC in een reactie.

Frankfurt

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij wijst er wel op dat Hahn Airport voor ad hoc-vluchten in beeld blijft. ‘Daarnaast blijft het een interessante optie op termijn als alternatief voor Frankfurt Airport.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

AirBridgeCargo verplaatst deel vrachtvluchten Hahn naar Schiphol | NT

AirBridgeCargo verplaatst deel vrachtvluchten Hahn naar Schiphol

Bestemmingen

AirBridgeCargo (ABC) heeft recent de drie vrachtvluchten in de week op het Duitse Hahn Airport stopgezet. Twee diensten zijn verplaatst naar Schiphol.

Eén vrachtvlucht is overgeheveld naar Luik Airport, de nieuwe Europese hub van de Russische vrachtvervoerder. Het vertrek van Hahn Airport heeft te maken met ‘onvoldoende investeringen in de dienstverlening en personeel’ door de luchthaven, stelt ABC in een reactie.

Frankfurt

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij wijst er wel op dat Hahn Airport voor ad hoc-vluchten in beeld blijft. ‘Daarnaast blijft het een interessante optie op termijn als alternatief voor Frankfurt Airport.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement